streda 1. júna 2011

Vedeli ste ? Každodenní sex chrání zdraví. Navíc se po něm hubne!

Kdyby totiž lidé souložili denně s partnerem či partnerkou, pak by pomoci lékařů bylo potřeba mnohem méně.

Jen málokdo si dopřává kvalitní partnerský sex každodenně. Podle lékařů je to ale velká škoda. Kdyby totiž lidé souložili denně s partnerem či partnerkou, pak by pomoci lékařů bylo potřeba mnohem méně. Pravidelný kvalitní a věrný sex totiž výrazně prospívá zdraví psychickému a fyzickému v mnoha ohledech.


Podle nové britské studie u mužů pak působí sex obdivuhodně blahodárně především s ohledem na srdce a cévy. Pánové, kteří souloží alespoň dvakrát týdně, jsou zasaženi infarktem až dvakrát méně než ti, kteří si sex dopřávají jen jednou měsíčně.

Pravidelné milování zvyšuje hladinu imunoglobulinu A (IgA), který patří k hlavním protilátkám zneškodňujícím choroboplodné zárodky v krvi. Časté milování tak chrání člověka před infekčními chorobami. Ale pozitivní vliv má také na psychiku, neboť chrání před depresemi. Podle řady studií také působí jako nejlepší lék na bolest. Při orgasmu se navíc vylučuje do těla dehydroepiandrosteron, který posiluje imunitu, opravuje tkáň a udržuje pleť zdravou a mladistvou. Sex a orgasmus také zlepšují spánek a posilují celkově kondici. Při milování se navíc pálí energie.

http://www.rembraconetworking.com/default.aspx?ID=13120&languageID=1

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára